DEKK

DEKK is een naadloze sierpleister met een betonlook effect die zowel de afwerking als de waterdichting van je zwembad vormt. Toepasbaar op alle vormen, hoe complex ook, en verkrijgbaar in elke mogelijke kleur biedt DEKK een ongekende designvrijheid voor jouw zwembad. En dat zowel voor nieuwbouwzwembaden als voor de renovatie van een bestaand zwembad.

Zelfs de meest complexe vormen kunnen naadloos ingepakt worden met DEKK. Hierdoor kunnen we zwembaden in alle vormen en maten bouwen. Voorzien van alle comfort én stijlvol afgewerkt. Zowel in als buiten het zwembad kunnen vormen afgewerkt worden met DEKK. Bekleed zwevende trappen, ligbanken, plages en afrondingen om één geheel te vormen met je zwembad of vang hoogteverschillen op met een keermuur in DEKK.

De naadloze afwerking maakt dat er geen plooien, voegen of overlappingen zijn die kunnen loskomen of waar vuil zich kan afzetten. Daarnaast maakt de gesloten structuur van de sierpleister het haast onmogelijk voor algen en vuil om zich aan de wanden of bodem vast te hechten. Hierdoor is een periodiek onderhoud van je zwembad niet langer nodig. Enkel een zwembadrobot of manueel regelmatig een keer stofzuigen of borstelen is nog aangeraden.

Contactgegevens

Adres

Tessenderlosesteenweg 206, 3583 Beringen

GPS

51.0489913, 5.1521784

Reactieformulier