Vita Groep

Bij Vita Groep streven we ernaar om volgens de wensen van de gemeente en met respect voor de bestaande omgeving te komen tot een vernieuwend concept van sport- en zwembadfaciliteiten. Na het ontwerp en de goedkeuring van de bouwaanvraag is het ook aan Vita Groep om middels een uitgekiende planning het project te realiseren op een kwaliteitsvolle manier binnen de vooropgestelde termijn. Bij Vita Groep weten we hoe belangrijk het is om tijdig te kunnen opleveren en operationeel te gaan. Het verhaal gaat nadien verder met de exploitatie en het onderhoud.

Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om succesverhalen te maken van elk project dat we aanvatten. Onze focus ligt op zaken die voor zowel de opdrachtgever als de consument belangrijk zijn: duurzaamheid, hoge hygiëne-standaarden, het creëren van een ontmoetingsplaats voor iedereen die actief wil bezig zijn. Dit in een modern kader met een logische indeling en een gezellige uitstraling die van onze complexen ’the Place to be’ maken.

Vita Groep houdt rekening met de noden die aanwezig zijn binnen de gemeenschap. Is er bijvoorbeeld behoefte aan een fitness, dan zullen wij dit ook mee opnemen in ons ontwerp en in de exploitatie. Wanneer de omgeving dit toelaat, bekijken wij hoe ook de beschikbare buitenruimte rond het complex mee in het concept kan worden betrokken. Hierbij denken we dan aan een zone voor buitenactiviteiten, kleinschalige zomerevenementen. Uiteraard steeds in samenspraak met de gemeente.

Een DBFMO-formule (dit kan trouwens in een afgeslankte versie bestaan, waarin bijvoorbeeld het onderhoud en/of de exploitatie niet worden opgenomen) moet zorgen voor de ontzorging van de gemeente. Vita Groep neemt graag alle verantwoordelijkheid op zich.
Maar de keuze voor een private partner betekent zeker niet dat de gemeent geen zeggenschap meer zou hebben. Wij zijn van mening dat we samen een langdurig verbond aangaan waarin we best zorgen voor een uitstekende onderlinge verstandhouding. Van bij het begin luisteren wij graag naar de ideeën van de gemeente, die ook best weet waar de finesses liggen, en zullen wij deze implementeren waar van toepassing.

Contactgegevens

Adres

Frank Van Dyckelaan 15, 9140 Temse

GPS

51.1185695025, 4.20202374458

Reactieformulier