EVA Optic

EVA Optic is al ruim een decennium dé specialist in professionele LED zwembadverlichting; bekend om onder andere onze oerdegelijke en onovertroffen EVA LED onderwaterverlichting. We ontwikkelden de afgelopen jaren een compleet assortiment LED verlichting speciaal voor het zwembadklimaat. Of het nu gaat om een gemeentelijk zwembad, een waterpark als Center Parcs of een topsportaccommodatie; wij maken krachtige LED verlichting voor iedere ruimte van een zwemaccommodatie.

Verlichting is belangrijk voor de veiligheid in een zwemaccommodatie. Het zorgt voor optimaal zicht boven- en onderwater. En het draagt direct bij aan de sfeer van de ruimte. Wij helpen u uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Verras uw gasten met lichtoplossingen die de perfecte sfeer creëren. Met slechts één druk op de knop verhoogt u de amusementswaarde van uw zwemaccommodatie. Zodat jong en oud met plezier bij u terugkomt.

EVA’s innovaties creëren de ultieme sport- en wellnessbeleving. Met veilige en duurzame kwaliteitsproducten om jarenlang onbezorgde momenten van ontspanning, plezier en sportieve prestaties te beleven. EVA’s nieuwste innovatie is de EVAstream; de meest krachtige én compacte zwemmachine in de markt. Veelzijdig en multi-inzetbaar; in openbaar zwembad, waterpark en ieder formaat privé zwembad. Als hulpmiddel bij het zwem-ABC, als trainingstool voor wedstrijdzwemmers. Maar EVAstream is ook het ultieme home fitness apparaat en bovendien fantastisch voor de kinderen.

Contactgegevens

Adres

De Velde 1, 8064 PH Zwartsluis

GPS

52.6370086916, 6.08341097832

Reactieformulier