Werner & Mertz Professional

Werner & Mertz is een Europees georiënteerde producent van reinigingsmiddelen voor zowel de consument als voor diverse professionele sectoren. Als familiebedrijf is duurzaamheid een zeer belangrijk aspect in de gehele bedrijfsvoering, waarbij diverse duurzaamheidscertificeringen zoals EU-ecolabel en Cradle-to-cradle toegekend zijn aan het uitgebreide product assortiment van ons merk Green Care Professional. Deze reinigings- en desinfectieproducten zijn zeer geschikt voor toepassing in sportaccommodaties.

Wij helpen onze klanten graag met het verduurzamen van de schoonmaak van de accommodatie, vaatwas en/of linnenwas, met kiezen van de juiste producten voor de betreffende situatie, het beschikbaar stellen van doseerapparatuur, het opleiden en begeleiden van de uitvoerenden en deskundige advisering bij diverse schoonmaaktechnische aspecten in de praktijk.

Werner & Mertz informeert je graag over de aandachtspunten van het keurmerk Veilig & Schoon, de eisen van een GreenKey certificering en alle schoonmaaktechnische aspecten volgens de Nieuwe omgevingswet welke in januari 2024 van kracht zal worden. Met een deskundig advisering en ondersteuning met het opstellen van een hygiëne werkplan zijn wij ook je graag van dienst.

Contactgegevens

Adres

Av. Jean Monnet 1, 1401 Nivelles, België

GPS

50.6180756757, 4.32942867279

Reactieformulier