ACO

Uniek afwateringssysteem voor harmonieus zwembadontwerp

Als wereldwijde marktleider biedt ACO innovatieve oplossingen voor efficiënt en duurzaam waterbeheer. Van afwateringssystemen tot waterzuiveringstechnologieën, wij ontwikkelen producten die voldoen aan de behoeften van onze klanten en de uitdagingen van de moderne wereld.

Fijn esthetisch sleufkanaal garandeert snelle afwatering

Met een jarenlange afwateringsexpertise begrijpen we de uitdagingen waarmee zwembadbouwers en -eigenaars worden geconfronteerd. Het innovatieve ACO Slot 8 inox sleufkanaal biedt een elegante oplossing voor waterstagnatie en infiltraties. Het slanke ontwerp sluit perfect aan bij moderne zwembadomgevingen.

Het sleufkanaal, met een fijne sleuf van acht millimeter, combineert functionaliteit met esthetiek. Het biedt niet alleen een snelle afvoer van water, maar draagt ook bij aan een veilige en aangename zwembadervaring voor gebruikers. Water correct afvoeren verhoogt de veiligheid rond het zwembad en vermindert het risico op uitglijden. Dankzij de modulaire opbouw past het Slot 8-systeem zich moeiteloos aan de vormgeving van je zwembad of terras aan.

Bezoek onze stand en ontdek hoe ACO aan jouw project kan bijdragen. Laat ons samen de toekomst van zwembadafwatering vormgeven.

Contactgegevens

Adres

Preenakker 6, 1785 Merchtem

GPS

50.95047625, 4.24715275046

Reactieformulier