Stichting Nederlandse Zwemdiploma’s

Stichting Nederlandse Zwemdiploma’s (SNZ) heeft als doel om een eenduidig zwemdiploma te krijgen. Een diploma met alle basisvaardigheden, maar vooral realistisch. Uitgangspunt is kinderen voorbereiden op onverwachte en realistische gevaren, zodat ze veilig in het water zijn.

Op basis daarvan heeft SNZ ook een opleiding tot zwemdocent ontwikkeld, die aansluit bij het huidige tijdsbeeld. Naast de zwemvaardigheden moet een zwemdocent tegenwoordig goed kunnen communiceren met mondige en vaak veeleisende ouders. Daarnaast is er op het gebied van (persoonlijke) veiligheid in de afgelopen jaren een hoop veranderd en hebben zwemdocenten te maken met veranderende normen en waarden. Ook hier houdt SNZ in de opleiding extra rekening mee.

Kleine commerciële zwemscholen hebben vaak niet de mogelijkheid om hun eigen stempel te drukken op een diplomalijn of lesmethode. Met de Dolfi huisstijl krijg je de voordelen van een grote zwemschool zonder verlies van de eigen identiteit en creativiteit. Zo is er 20% eigen inbreng in de diplomalijn, een financieel voordeel bij het leerlingvolgsysteem van Plan Plan en mogelijkheden om diplomazwemmen op te leuken met een betaalbare mascotte. Bij SNZ is dit allemaal mogelijk.

Contactgegevens

Adres

Weezenhof 61-68, 6536 AM Nijmegen

GPS

51.8039801, 5.8148546

Reactieformulier