EasySwim

Zwemplezierles op z’n best!

De leukste lessen bij de beste lesgevers. En dat voor een leven lang veilig zwemplezier. Daar zorgt de EasySwim zwemlesmethode voor, want bij EasySwim gaan we voor zwemplezierles op z’n best!

Onze lesmethode in een notendop

  • Vanaf les 1 starten in diep water voor een optimale ontwikkeling van het watergevoel
  • Leren zwemmen met behulp van het EasySwim Pro drijfpak
  • Korte blokken oefenstof, betekenisvolle oefeningen en veel materiaalgebruik
  • Veel ruimte voor individuele leerhulp én oefenen in zelfstandige groepjes
  • Elke les survival-oefeningen zonder drijfpak Kortom: het enige ervaringsgerichte zwemonderwijs-concept!

Daarom een goede keuze

Inmiddels is de EasySwim methode uitgegroeid tot een internationaal succes. Niet alleen in Nederland wordt de methode toegepast, ook buiten de landgrenzen krijgen steeds meer kinderen zwemles volgens onze methode (o.a. in België, Duitsland, Denemarken en Noorwegen). En dat is ook niet gek… Ouders zijn namelijk enorm tevreden over de lessen (rapportcijfer 8,6) en ook op wetenschappelijk niveau wordt nog eens bevestigd dat de EasySwim lessen de beste en leukste zijn! Tel daar de exploitatievoordelen bij op (maximaal benutten van diep water en extra omzet door de EasySwim drijfpakken) en de keuze voor een overstap naar deze lesmethode is snel gemaakt.

Wilt u ook meer weten over de EasySwim methode en de vele voordelen ervan voor uw zwembad? Leuk! Bezoek onze stand tijdens de ZwembadBranche Dag of neem nu alvast contact met ons op.

Contactgegevens

Adres

Pastoor Spieringsstraat 10A, 5401 GT Uden

GPS

51.6598517597, 5.61398148537

Reactieformulier