VDH watertechnology

Specialist in zoutelektrolyse systemen

VDH watertechnology desinfecteert water op een duurzame manier. Onze unieke combinatie van zoutelektrolyse en membraantechnologie is effectief, schoon en veilig. Het garandeert de zuiverste desinfectie van water voor uw bedrijf.

De vraag naar een goed ontsmettingsproces in het zwembad is door de jaren heen gegroeid tot een zeer hoog niveau. Uw gasten verwachten deze hoge standaard die tevens leidt tot besparingen op energie en water. Dat levert een positieve bijdrage aan de kostenstructuur. Door deze ontwikkeling is de behoefte aan een toenemende waterkwaliteit een hoog punt op de agenda geworden. De aanwezigheid van ongewenste deeltjes in het water neemt toe en behandeltechnologieën worden steeds verfijnder om te voldoen aan de verhoogde eisen.

Om te voldoen aan de vereisten voor extra besparingen moet het desinfectieproces optimaal zijn. We hebben het chloride- en chloraatgehalte aanzienlijk kunnen verminderen zonder de efficiëntie van de machine zelf in gevaar te brengen. Toch is het zout- en elektriciteitsverbruik op het laagst mogelijke niveau. Desgewenst kan zelfs de pH-correctie door de elektrolyser worden uitgevoerd. Dit betekent geen bleekmiddel en zuur meer in je zwembad. Veilig, betrouwbaar, milieuvriendelijk en comfortabel.

Sinds 2008 maken we onderdeel uit van de ProMinent groep. Dat stelt ons in de gelegenheid om onze service wereldwijd aan te bieden en integrale oplossingen te ontwikkelen die we “plug and play” aan onze klanten aanbieden. Door onze eigen kennis, ervaring en focus met die van ProMinent te combineren kunnen we de toegevoegde waarde voor u vergroten en u de beste manier bieden voor de van desinfectie van uw proces. We durven u daarom uit te dagen: vertel ons uw desinfectiebehoeften en wij stellen al onze kennis en vaardigheden ter beschikking om u te verrassen met de best mogelijke oplossing.

Contactgegevens

Adres

Glashorst 114, 3925 BV Scherpenzeel

GPS

52.0841872093, 5.46829462051

Reactieformulier