The Coating Master

De beste keuze voor binnen- en buitenbad

Voor je zwembad kies je natuurlijk niet voor e?e?n pot nat. Bezoekers moeten immers onbezorgd kunnen genieten van het bad en alle faciliteiten. Dat veiligheid en hygie?ne daarbij essentieel zijn, staat als een paal boven water. Natuurlijk moet het er ook aantrekkelijk uitzien. En dat alles voor een zo lang mogelijke periode. The Coating Master BV snapt je wensen en behoeften als geen ander en staat voor je klaar.

Wij kunnen geen uitglijders gebruiken
Optimale veiligheid en hygie?ne zit in de details. Neem bijvoorbeeld de antisliprand rondom het bad. Die moet ruw genoeg zijn om niet uit te glijden, maar mag geen afbreuk doen aan het loopcomfort of letsel veroorzaken. Vuil en huidvet resten mogen zich niet makkelijk hechten en de oppervlaktes moeten gemakkelijk te reinigen zijn. Met onze zwembadcoating systemen van Nylo Food & Protective Coatings hoef je je over dergelijke vraagstukken geen zorgen te maken. Onze producten voldoen aan de NEN 7909 regelgeving en de zeer strenge eisen van de FDA.
Een zwembad is natuurlijk veel meer dan een bassin gevuld met water. We kunnen tijdens onze inspecties en in ons advies alle gewenste onderdelen en faciliteiten meenemen. Zo kunnen we je een compleet beeld schetsen van het totale onderhoud. Dat is wel zo makkelijk!

We adviseren je ook graag over het onderhoud van:

  • Kleedhokjes buiten en binnen
  • Vloeren en wanden in kleedruimten
  • Speeltoestellen
  • Sanitaire ruimtes
  • Horecavoorzieningen
  • Glijbanen en trappen

Contactgegevens

Adres

Ottolaan 8-3, 9207 JR Drachten

GPS

53.1128317, 6.1305384

Reactieformulier