Tevan

Sinds 1978 houdt Tevan zich bezig met het produceren van reinigings- en desinfectiemiddelen. In de afgelopen 45 jaar hebben wij ons weten te positioneren als toonaangevend producent op het gebied van reiniging en desinfectie. Dit hebben we gedaan door continue innovatie en het perfectioneren van onze producten en processen.

Tevan heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige reinigingsmiddelen, voor zowel de dagelijkse als periodieke reiniging. Verder is Tevan specialist op het gebied van desinfectie. Onze desinfectiemiddelen hebben officiële toelatingen bij het Ctgb, waarbij niet alleen de effectiviteit, maar ook de veiligheid voor mens en milieu is getest. Onze desinfectiemiddelen doden verschillende schadelijke micro-organismen af, waaronder bacteriën, schimmels en virussen.

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan nationale en internationale wet- en regelgeving. We hebben speciale toelatingen en keurmerken voor onze producten, waardoor je gegarandeerd bent van een veilige werkomgeving. Door ons ruime assortiment zijn onze producten in veel verschillende sectoren in te zetten.

Contactgegevens

Adres

Edisonweg 19, 4207 HE Gorinchem

GPS

51.8438803, 4.9955598

Reactieformulier