Nationale Raad Zwemveiligheid

Heel Nederland zwemveilig. Dat is de missie. Simpel gezegd betekent dit dat iedereen zich kan redden in het water en niemand verdrinkt. Iedereen heeft recht op goed zwemonderwijs. De Nationale Raad Zwemveiligheid helpt daarom zwemlesaanbieders de hoogste kwaliteit te bieden en leidt via opleidingsinstituten mensen die (willen) werken in de zwembranche op. Met de Licentie Nationale Zwem-diploma’s mag je het Zwem-ABC uitgeven en laat je zien dat je kwaliteit écht belangrijk vindt. Als je je aansluit bij de Nationale Raad Zwemveiligheid kun je met je eigen lesmethode en een maatwerk examenprogramma zelf invulling geven aan het zwemonderwijs. Zodat het zwemonderwijs past bij jouw visie.

Naast kwaliteitsborging is de Nationale Raad Zwemveiligheid ook nauw betrokken bij Stichting Zwembadkeur. Zwembadkeur helpt met het Keurmerk Veilig & Schoon zwembaden te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving en het opzetten van een sterk intern kwaliteitssysteem. Met het Keurmerk Veilig en Schoon geeft het zwembad zichtbaar invulling aan haar zorgplicht met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Veilig & schoon? Check het gewoon.

Wil je meer weten over zwemveiligheid, kwaliteitsborging in het zwemonderwijs of het Keurmerk Veilig & Schoon? Bezoek onze stand. We gaan graag met je in gesprek.

Contactgegevens

Adres

Landjuweel 62, 3905 PH Veenendaal

GPS

52.0407535, 5.5493351

Reactieformulier