Liberty Composite AHU

Rosenberg Ventilatoren & Klimaattechniek bestaat inmiddels 40 jaar. Sinds de start in 1983 leveren wij een brede range aan ventilatoren. Na de succesvolle introductie van kunststof dakventilatoren, zijn wij overgegaan tot het ontwikkelen en produceren van de Liberty productlijn: onze serie van volledig kunststof luchtbehandelingskasten.

Een LBK binnen een zwembadomgeving is onderhevig aan vele uitdagingen, zoals de hoge luchtvochtigheid, wisselende temperatuurverschillen en de aanwezigheid van chlorides in de lucht. Het unieke ontwerp van onze Liberty luchtbehandelingskasten biedt het antwoord op deze specifieke uitdagingen. Zowel de binnen- en buitenzijden als het dragend ondersteuningsframe zijn namelijk vervaardigd uit hoogwaardig kunststof composiet. Corrosie heeft hierdoor geen enkele kans (de specifieke kastwandconstructie heeft de levensduur “hoog” volgens ISO 12944-2 in de hoogste corrosiebelasting-categorie: CX extreem) en de kasten zijn daarnaast bijzonder duurzaam en energiezuinig.

Wedstrijdbad, doelgroepbad of recreatiebad: voor elk type zwembad biedt Rosenberg met de Liberty luchtbehandelingskast een passende, duurzame én energiezuinige oplossing.

Contactgegevens

Adres

Elandlaan 8, 3734 CP Den Dolder

GPS

52.1310461, 5.2545052

Reactieformulier