Life Line Trainingen

Life-Line-Trainingen biedt een uniek programma: het Lifesaver programma. Dit initiatief helpt verdrinkingen in zwembaden te voorkomen door zwembaden te transformeren tot bedrijfsnoodorganisaties. Medewerkers volgen, afgestemd op hun functie, één of meerdere trainingen: Bedrijfshulpverlening, Eerste Hulp aan Drenkelingen, en Zwemmend Redden voor Zwembaden. De training wordt afgesloten met certificaten van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening, het Rode Kruis en de Reddingsbrigade.

Het Lifesaver programma is maatwerk, met investeringen variërend per training. De inhoud is praktijkgericht, gericht op de gevaren in jouw zwembad en wordt op locatie gegeven. Zowel nieuwe als ervaren medewerkers kunnen de training volgen, en lessen vinden plaats in kleine groepen voor effectiever leren. Een rapportage aan het einde van het programma geeft inzicht in de competenties van het personeel.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt plan en geef de veiligheid in jouw zwembad een boost met het Lifesaver programma.

Contactgegevens

Adres

Vierkantemorgenstraat 19, 6905 TP Zevenaar

GPS

51.9198643, 6.0961192

Reactieformulier