E.B.T.C.

Experts in beveiliging en en toegangsverlening

E.B.T.C. is productspecialist in beveiligings- en entreeoplossingen. E.B.T.C. is een dynamisch bedrijf met maar liefst 45 jaar ervaring en levert een compleet programma zoals toegangsverlening, toegangscontrole, beveiligingstechniek waaronder camera-, alarm- en brandsystemen aan bedrijven, particulieren, dealers en installateurs. E.B.T.C. is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing, distributie, montage en technische ondersteuning van de producten van diverse merken. E.B.T.C. levert wereldwijd en monteert in de gehele Benelux.

Onze complete range beveiligings- en entreeproducten omvat onder meer hekwerken, poorten, tourniquets, slagbomen, alarmsystemen, camerasystemen, parkeersystemen, toegangscontrole, bollards, al dan niet met aansturingen.

Daarnaast bieden wij vele moderne elektrotechnische securitysystemen met onder meer bewegingsdetectoren en bewaking, kenteken- en snelheidscamera’s. Al deze oplossingen zorgen samen voor het juiste beveiligingsniveau, met als doelstellingen: preventie, detecteren, vertragen, actie ondernemen en toegang bieden.

Contactgegevens

Adres

Ceresweg 20A, 8938BG Leeuwarden

GPS

53.1924449071, 5.85116230238

Reactieformulier